Pradžia
Pradžia

„Būk pirmūnas“ akcijoje Marijampolėje surinkta mokyklinių prekių už 5 tūkst. Lt

Rugpjūčio 23 – 24 dienomis Marijampolėje vyko socialinė akcija „Būk pirmūnas“. Organizacijos „Neribotų galimybių fondas“ penktus metus rengiama iniciatyva dar kartą patvirtino, kad marijampoliečiai pasiruošę ištiesti pagalbos ranką mūsų mažiesiems gyventojams.

„Marijampolėje per dvi akcijos dienas beveik 600 geros valios žmonių padovanojo mokyklinių prekių už 5 tūkst. litų“, – apie rezultatus pasakojo akcijos organizatorius Artūras Visockis. „Buvo surikta per 2000 sąsiuvinių, apie 200 rašiklių, per 200 flomasterių komplektų, 150 dėžučių plastilino, 200 pieštukų, apie 100 piešimo sąsiuvinių, 11 kuprinių ir daug kitų mokyklai reikalingų prekių“, – vardino A. Visockis.

Visos mokyklinės prekės artimiausiomis dienomis bus perduotos Marijampolės socialinės pagalbos centrui ir socialiniais darbuotojai pasirūpins, kad sunkiausiai gyvenančios, daugiavaikės šeimos jau šią savaitę gautų visas reikalingas priemones ir mokslus vaikučiai pradės kuprinėse turėdami visas reikiamas priemones.

„Manome, kad ne vienas vaikas nudžiugs gavęs naujų, gražių priemonių, kurios leisis pasijusti lygiaverčiais šalia savo klasiokų. O labiausiai mus nudžiugintų, kad šios padovanotos mokyklinės prekės motyvuotų vaikus siekti mokslo aukštumų ir tapti tikrais pirmūnais“, - kalbėjo A. Visockis.

Organizatoriai nuoširdžiai dėkoja visiems aukojusiems mokyklines prekes ir visiems savanoriams, kurių buvo beveik 30, nes be visų šių žmonių rezultatai nebūtų tokie džiuginantys.

 

Organizatorių informacija

Komentarai

{{msg}}

Vardas
El. paštas
Komentaras

Ačiū, komentaras bus matomas kai administratorius jį patvirtins.
{{comment.name}} {{comment.time | u2date : 'yyyy.MM.dd'}}
{{comment.comment}}