Pradžia
Pradžia

Daugiau laiko geroms idėjoms

Jaunųjų maltiečių organizuojamas „Idėjų-padėjėjų“ konkursas pratęsiamas. Dabar konkurso pabaiga atneš naują pradžią – ją, skaičiuodami laikrodžio dūžius, paskelbsime Naujųjų metų naktį (konkursas pratęsiamas iki gruodžio 31 d. ). 

Konkursas „Idėjos-padėjėjos“ skatina Lietuvos jaunuolius prisidėti prie vienišų senelių aprūpinimo ir globos. Konkurso tikslas nors paprastas, bet kilnus – pakviesti Lietuvos mokinius, jų artimuosius ir draugus kartu sukurti idėjas, jas įgyvendinti  bei savarankiškai surinktas lėšas skirti sunkiai gyvenančių, vyresnio amžiaus žmonių aprūpinimui, jų maitinimui ir slaugai. 

Moksleivi, jei tavo mintyse kirba originali idėja, jautiesi socialiai atsakingas ir geranoriškas – tu dar turi laiko savo sumanymams įgyvendinti ir paversti juos kalėdiniu stebuklu. Suburk draugų, bendraminčių komandą ir imkis darbo. Tu gali surengti roko koncertą, fotografijų parodą ar krepšinio varžybas ir taip pripildyti vargstančių Lietuvos senjorų lėkštes sriuba. Neversk gerų darbų laukti ir užregistruok savo idėją iki gruodžio 31 d. puslapyje http://idejospadejejos.lt/.

 

Idėjų padėjėjų komanda

Komentarai

{{msg}}

Vardas
El. paštas
Komentaras

Ačiū, komentaras bus matomas kai administratorius jį patvirtins.
{{comment.name}} {{comment.time | u2date : 'yyyy.MM.dd'}}
{{comment.comment}}