Pradžia
Pradžia

Jaunieji socialdemokratai kėlė kompetenciją Marijampolėje

Praeitą savaitgalį Marijampolėje rinkosi pietvakarių Lietuvos jaunieji socialdemokratai. Marijampolės socialdemokratinio jaunimo iniciatyva pakviesti Kalvarijos, Vilkaviškio ir Kazlų Rūdos skyrių jaunimiečiai. „Šie forumai labai svarbu siekiant plėtoti socialdemokratiškas vertybes jaunų žmonių tarpe, kartu galime išgryninti regiono poreikius, bendras iniciatyvas ir taip užtikrinti nuoseklų darbą su žmonėmis“ – kalbėjo Socialdemokratinio jaunimo sąjungos Marijampolės skyriaus pirmininkas Artūras Visockis.

Susitikimo metu jaunimiečius aplankė Lietuvos Respublikos seimo narys Albinas Mitrulevičius, kuris dalinosi mintimis apie esančią situaciją LR Seime, siūlomas socialdemokratiškas pozicijas bei būtinybę jaunimui dalyvauti svarbių sprendimų priėmimo procese.

Lietuvos socialdemokratinio jaunimo sąjungos valdybos narys Tomas Šileika kalbėjo socialdemokratinės ideologijos tema, jos išskirtinumu iš kitų politinių krypčių. Diskusijos metu skirtas dėmesys sąžiningumo, skaidrumo ir atvirumo principams. Pasak Tomo Šileikos socialdemokratas negali būti savanaudžiu individualistu, siekiančiu asmeninės naudos ar pripažinimo kitų sąskaita.   Socialdemokratija – žmones nepaisant jų skirtumų  jungianti, o ne skirianti idėja.

Vis labiau atkreipiant dėmesį į skyrių veiklos kokybės gerinimo klausimus, Lietuvos socialdemokratinio jaunimo sąjungos pirmininkas Ramūnas Burokas moderavo darbą grupėse, kur jaunimiečiai diskutavo ir analizavo sėkmingo skyriaus valdymo struktūrą ir konkrečias veiklos sritis.

Siekiant didesnio susidomėjimo partijos veikla ir perspektyvomis kalbėta apie Lietuvos socialdemokratų partijos Marijampolės skyriaus veiklas ir vidinę struktūrą. Pranešimą skaitė atsakingasis sekretorius Povilas Isoda.

Džiaugiuosi galėdamas prisidėti ir kartu su bičiuliais rasti svarbius sprendimo būdus taip užtikrinant kairiosios jaunimo politikos tęstinumą visame pietvakarių Lietuvos regione”, - mintis išsakė Artūras Visockis.

Artūras Visockis,
Marijampolės jaunųjų socialdemokratų pirmininkas

Komentarai

{{msg}}

Vardas
El. paštas
Komentaras

Ačiū, komentaras bus matomas kai administratorius jį patvirtins.
{{comment.name}} {{comment.time | u2date : 'yyyy.MM.dd'}}
{{comment.comment}}