Pradžia
Pradžia

Jaunimo organizacijos šturmavo gimnazijas

Marijampolės jaunimo organizacijų taryba „Apskritas stalas”, kuri vienija, stiprina ir atstovauja 23 Marijampolės miesto jaunimo ir su jaunimu dirbančias organizacijas, lapkričio 14, 21 ir 28 dienomis iniciavo jaunimo organizacijų muges didžiosiose Marijampolės gimnazijose: Marijonų, Sūduvos ir Rygiškių Jono. Jaunimo organizacijų mugė – tai tradicinis aštuntus metus vykstantis jaunimo renginys Marijampolėje, kurio tikslas yra supažindinti visuomenę su Marijampolėje veikiančiomis jaunimo ir su jaunimu dirbančiomis organizacijomis,  jų veikla bei suteikti galimybę prisijungti prie aktyvių organizacijų.

„Tai pirmi metai, kai pasikeitė organizacijų mugės struktūra - mugė vyko ne Kultūros centre ar kitoje jaunimui žinomoje vietoje, bet švietimo įstaigose, kuriose mokosi itin daug jaunų žmonių.“ – apie pasikeitusią jaunimo organizacijų mugės struktūrą pasakojo MJOT „Apskritas stalas“ pirmininkė Gintarė Ramanauskaitė.

Jaunimo organizacijų mugių metu kiekvienoje gimnazijoje vidutiniškai savo veiklas pristatė 10 jaunimo ir su jaunimu dirbančių organizacijų, kurios save reprezentavo įvairiomis formomis: plakatais, laikraščiais, skrajutėmis, vaizdo įrašais ir fotografijomis.

„Džiugu, kad pakankamai nemažai mokinių ir netgi suaugusiųjų buvo susidomėję visa jaunimo veikla, apskritai, noriai domėjosi organizacijomis, jų privalumais, darbais ir pasiekimais. Man asmeniškai ši idėja pristatyti visas organizacijas atskirai kiekvienoje mokykloje patiko labiau nei už suorganizuotą vieną bendrą renginį.” – įspūdžiais dalinosi Jaunųjų konservatorių lygos pirmininkė Augustė Pituškaitė.

Tikimės, kad šios organizacijų mugės jauniems, aktyviems žmonėms leido susipažinti ir prisijungti prie kurios nors iš Marijampolėje esančių jaunimo ir su jaunimu dirbančių organizacijų, kurios tik ir laukia tokių jaunuolių, kurie gali padėti įgyvendinti jaunimui ir visam miestui naudingas iniciatyvas.

 

MJOT „Apskritas stalas“ informacija     

Komentarai

{{msg}}

Vardas
El. paštas
Komentaras

Ačiū, komentaras bus matomas kai administratorius jį patvirtins.
{{comment.name}} {{comment.time | u2date : 'yyyy.MM.dd'}}
{{comment.comment}}