Pradžia
Pradžia

Kvietimas dalyvauti Jaunųjų žurnalistų konkurse

Šių metų gegužės 7-10 dienomis Vilniaus universiteto Komunikacijos fakulteto Žurnalistikos instituto studentai organizuoja Žurnalistų dienas „leŽuDi“, skirtas prisiminti dėl savo profesinės veiklos nužudytą žymų žurnalistą Vitą Lingį.

Viena iš „leŽudi“ renginio dalių – Jaunųjų žurnalistų konkursas, kuriame dalyvauti kviečiame visus su žurnalistika savo ateitį sieti ketinančius 8-12 klasių moksleivius. Šių metų konkurso rašinio temos:

1. Žurnalistu būti (ne)rizikinga

2. „Kas praslysta pro žurnalisto akis?

Darbo apimtis turėtų būti nuo 300 iki 500 žodžių, naudojamas šriftas „Times new roman“, jo dydis 12, o teksto eilutės turėtų būti atskirtos 1.5 dydžio intervalu.

Savo kūrybiškumą taip pat kviečiame atskleisti ir vaizdo arba garso raiškos užduotimi. Jos tema – „Mano žurnalistinis tyrimas”. Trukmė – 3-5 minutės.

Visus atsiųstus darbus vertins žurnalistikos profesionalai. Bus atsižvelgiama į gebėjimą argumentuotai dėstyti mintis ir įdomų požiūrį į temą.

Nugalėtojus kviesime atvykti į Žurnalistų dienų atidaromąjį renginį gegužės 7 dieną, kur bus įteikti apdovanojimai. Juos skiria Komunikacijas fakultetas bei naujienų portalas Delfi.lt

Jūsų darbų laukiame iki balandžio 28 dienos imtinai el. paštu lezudi13@gmail.com.

Komentarai

{{msg}}

Vardas
El. paštas
Komentaras

Ačiū, komentaras bus matomas kai administratorius jį patvirtins.
{{comment.name}} {{comment.time | u2date : 'yyyy.MM.dd'}}
{{comment.comment}}