Pradžia
Pradžia

Marijampolės kolegijos studentų atstovybė turi naują vadovybę

Kovo 7d. Marijampolės kolegijos Verslo ir technologijų fakulteto iškilmių salėje įvyko MKSA (Marijampolės kolegijos studentų atstovybės)  ataskaitinė- rinkiminė konferencija, kurios metu buvo renkami nauji MKSA savivaldos vadovai bei revizijos komisija.

Konferencijos metu buvo pristatyta2012 m. veiklos ataskaita bei finansinė atskaitomybė. Taip pat buvo pristatytas 2013 m. veiklos planas bei sprendžiama keletas kolegijos studentams aktualių klausimų.

Sakydamas savo kalbą, jau buvęs prezidentas Edvinas Šalčiūnas rodė pasitikėjimą savo komanda bei džiaugėsi nuveiktais darbais. Na, o po intriguojančių kandidatų pasisakymų, buvo išrinkta naujoji MKSA valdžia. Naująja MKSA prezidente tapo antrakursė, socialinio darbo studentė, Aistė Mikulionytė.

„Jau antri metai esu studentų atstovybės narė ir galiu sakyti, kad mano motyvacija dirbti nė kiek neišblėso, priešingai, šios naujos pareigos - tai didžiulis postūmis į priekį. Būdama viešųjų ryšių koordinatore bei MKSA tarybos nare, stengdavausi kiekvieną patikėtą darbą atlikti kokybiškai ir laiku, skatindama ir kitus taip daryti. Laikui bėgant pastebėjau akivaizdų savo komandos narių pasitikėjimą, jų palaikymas mane motyvuodavo eiti į priekį, todėl pasiryžau eiti  šias pareigas. Jausdama kitų pasitikėjimą tikiu, kad galiu būti naudinga įgyvendinat studentų atstovybės užsibrėžtus tikslus, vykdyti veiklas bei beabejo formuoti stiprią, motyvuotą ir konpetetingą komandą, kuri galėtų būti pavyzdys visiems studentams. “ – kalbėjo naujoji MKSA prezidentė Aistė Mikulionytė.

Taip pat konferencijos metu buvo išrinkti naujieji tarybos nariai. Jais tapo:  Edvinas Šalčiūnas, Dangira Žėkaitė, Laimona Einikytė, Agnė Lagzdinaitė, Ieva Valentaitė, Paulius Gvazdaitis.

Konferencijos pabaigoje naujoji prezidentė ir taryba buvo apipilta gausybe sveikinimų bei gėlių. Po tokių gražių kalbų laukia dar daugiau gražių darbų.

 

MKSA informacija

Komentarai

{{msg}}

Vardas
El. paštas
Komentaras

Ačiū, komentaras bus matomas kai administratorius jį patvirtins.
{{comment.name}} {{comment.time | u2date : 'yyyy.MM.dd'}}
{{comment.comment}}