Pradžia
Pradžia

Nebūk žalias darbo rinkoje

„Neformaliojo švietimo paslaugų plėtra per savanoriškos veiklos stiprinimą bibliotekose:  „Bibliotekos jaunimui“  – tai projektas, skirtas padėti jaunimui įsitvirtinti darbo rinkoje. Dalyvaukite ir įgykite naudingos darbinės patirties bei žinių kraštotyros , 3D modeliavimo ir spaudos, knygų ir kitų kūrinių įgarsinimo, vaikų užimtumo, renginių ir parodų organizavimo srityje.

Projekte gali dalyvauti 18-29  nedirbantys jaunuoliai

Projekto veiklos:

gegužės 14, 15, 16, 19 dienomis Marijampolės Jaunimo darbo centro (Vilkaviškio g. 2) posėdžių salėje vyks asmeninių ir bendravimo kompetencijų mokymai.

Dalyviai sužinos, kaip gali panaudoti savo stipriąsias asmenybės puses, kaip patikti ir įtakoti kitų sprendimus. Išmoks nusakyti savo norus, įsivertinti savo galimybes. Mokysis bendrauti  - išmoks konstruktyviai spręsti konfliktus, įveikti stresą, konstruktyviai diskutuoti, gebės efektyviai planuoti laiką. Išmoks dirbti komandoje -  supras kaip komanda siekia tikslo, išsiaiškins savo rolę joje. Šie įgūdžiai pravers dirbant bet kokiame kolektyve. Taip pat, kam bus aktualu, patobulins savo CV. Taip pat dalyviai įgis renginių, švenčių, parodų organizavimo žinių ir įgūdžių.

Gegužės 20 d. mokymai persikels į savanoriškos praktikos atlikimo vietą - bibliotekos „Draugystės“ filialą, Draugystės g. 5, Marijampolėje.

Pageidaujantys įgyti darbo patirties po 5 dienų mokymų pasilieka savanoriškai praktikai ( 4 savaitės).

Mokymų pradžia 09:00 val., pabaiga - 16:15 val.

Dalyviai mokymų metu vaišinami kava ir pietumis. 

Bus išduodami mokymų baigimo pažymėjimai.

 

Marijampolėje   projektas įgyvendinamas drauge su  P. Kriaučiūno viešąja biblioteka, savanorių mentorė - Aušra Valaitienė, tel.: 8615 35831.

 

Skambink 8 62061437
Rašyk praktika@ukmc.lt

Sužinok daugiau ukmc.lt/savanoryste

Registruotis vilija@ukmc.lt (nurodyti vardą, pavardę, miestą, telefoną, el. paštą).

 

*Teksto kalba netaisyta

Komentarai

{{msg}}

Vardas
El. paštas
Komentaras

Ačiū, komentaras bus matomas kai administratorius jį patvirtins.
{{comment.name}} {{comment.time | u2date : 'yyyy.MM.dd'}}
{{comment.comment}}