Pradžia
Pradžia

Pradedamas renginių ciklas „Auginame ateitį“. Kviečiame!

2013-aisiais – Europos Komisijos paskelbtais Pilietiškumo metais - dėmesio šiai temai skiria ir Marijampolės Europe Direct informacijos centras. Ypatingą dėmesį skirdamas jaunosios kartos ugdymui, centras pradeda renginių ciklą „Auginame ateitį“. Tai keturių užsiėmimų programa, užsiėmimų metu sužinosite, kaip reikia planuoti laiką, kad geriau sektųsi, iš kur gauti motyvacijos, iš kur semtis idėjų, kas yra ES ir kokius projektus ji siūlo jaunimui. Šio ciklo tikslas – stiprinti jaunų marijampoliečių socialinius įgūdžius, reikalingus sėkmingam piliečio dalyvavimui šalies politiniame, socialiniame ir ekonominiame gyvenime.

Pirmasis ciklo renginys vyks jau rugsėjo 26 d. 14 val. Tai užsiėmimas „Veiksniai, turintys įtakos motyvacijai ir sėkmei”, kurį ves Liana Mogišaitė - andragogė-praktikė, konsultantė iš Mokymo ir įgūdžių ugdymo centro. Ji siūlo pabandyti išeiti iš savo komforto zonos ribų, nes ten kiekvieno laukia stebuklai. Ar tai tiesa – sužinosite atvykę į šį užsiėmimą Marijampolės Europe Direct informacijos centre (Vytauto g. 20, Petro Kriaučiūno viešosios bibliotekos II a.).

Norinčiuosius dalyvauti prašome registruotis el. p. marijampole@eudirect.lt (dalyvių skaičius ribotas).

Kviečiame jaunimą dalyvauti ir įgyti žinių, reikalingų aktyviai veiklai.

Visą informaciją apie šiuos bei kitus Marijampolės Europe Direct informacijos centro renginius bei veiklą sužinokite prisijungę prie mūsų puslapio Facebook http://www.facebook.com/EuropeDirectMarijampole

Komentarai

{{msg}}

Vardas
El. paštas
Komentaras

Ačiū, komentaras bus matomas kai administratorius jį patvirtins.
{{comment.name}} {{comment.time | u2date : 'yyyy.MM.dd'}}
{{comment.comment}}