Pradžia
Pradžia

Skelbiama atranka organizacijoms, norinčioms įgyvendinti „Tarptautinių jaunimo apdovanojimų“ programą

Organizacijos, norinčios įgyvendinti „Tarptautinių jaunimo apdovanojimų“ programą Lietuvoje, kviečiamos dalyvauti atrankoje ir tapti programos vykdytojais.

Atrankos metu bus atrinktos 8 organizacijos, kurių atstovai bus pakviesti į įvadinius programos „Tarptautiniai jaunimo apdovanojimai“ mokymo kursus. Vėliau organizacijos galės apsispręsti dėl programos vykdymo savo organizacijoje.

Atranka vyks keliais etapais:

  1. Pirminės anketos turinio vertinimas pagal pateiktus tinkamumo ir atrankos kriterijus.
  2. Užpildoma visa atrankos anketa (bus atsiųsta tik atrinkiems kandidatams) ir jos vertinimas.
  3. Kandidatams surinkus vienodą balų skaičių vyksta trečiasis atrankos etapas – susitikimai /pokalbiai telefonu su kandidatais.

Dalyvauti atrankoje vykdyti „Tarpautinių jaunimo apdovanojimų“ programą turi teisę viešieji ir privatūs juridiniai asmenys: viešosios įstaigos, asociacijos, biudžetinės įstaigos, privačios įmonės, draugijos ir kt.

 

Tinkamumo kriterijai:

  • organizacijos darbuotojai nebuvo pripažinti kaltais padarę rimtą profesinį prasižengimą, jų atžvilgiu nebuvo priimtas teismo sprendimas dėl klastotės, korupcijos, dalyvavimo nusikalstamoje veikloje arba kokioje nors kitoje neteisėtoje veikloje.
  • organizacija turi teisę ir dirba tiesioginį darbą su jaunimu (gali būti ir kitų tikslo grupių).
  • anketa turi būti užpildyta iki galutinio termino t.y. kovo 1 d.

Atrankos kriterijai:

  • organizacija įrodo savo pajėgumą vykdyti su Apdovanojimais susijusią veiklą: kandidatai turi aiškią motyvaciją, darbo su jaunimu patirties, Apdovanojimų programa atitinka organizacijos veiklos prioritetus.
  • organizacija yra finansiškai pajėgi vykdyti programą ir turi stabilius bei pakankamus finansavimo šaltinius.
  • organizacijos yra iš prioritetinių regionų.

 

Užpildytą pirminę anketą (.doc formatu) prašome atsiųsti iki 2013 m. kovo 1 d. imtinai el. pašto adresu info@jatc.lt. Organizacijos, kurių anketos pereis į kitą etapą, bus informuotos ir pakviestos užpildyti pilną paraiškos formą.

 

Daugiau informacijos, susijusios su atranka ar „Tarptautinių jaunimo apdovanojimų“ programa galima rasti: www.jaunimoapdovanojimai.lt arba kreipiantis telefonu 8 646 15301.

Komentarai

{{msg}}

Vardas
El. paštas
Komentaras

Ačiū, komentaras bus matomas kai administratorius jį patvirtins.
{{comment.name}} {{comment.time | u2date : 'yyyy.MM.dd'}}
{{comment.comment}}