Pradžia
Pradžia

Skleiskite nemokamai informaciją apie savo organizaciją

Lietuvos regionų jaunimo informavimo portale  http://www.zinauviska.lt/lt/veikliam-jaunimui/jaunimo-organizacijos 

Duomenys įvedami  pagal pateiktą instrukciją

 

Instrukcija, kaip pateikti duomenis apie regione veikiančias jaunimo ir su jaunimu dirbančias organizacijas www.zinauviska.lt sistemoje

Pirmiausia prašome peržiūrėti jau užregistruotų sistemoje organizacijų sąrašą, kurį rasite pagal savivaldybę čia: http://www.zinauviska.lt/lWeikliam-iaunm

  1. Norint pateikti informaciją apie pasikeitusius jau užregistruotos organizacijos duomenis ar juos papildyti, prie organizacijos spauskite „Pranešti apie klaidingus duomenis“ ir užpildykite reikalingus laukelius, suveskite apsaugos kodą ir spauskite "Siųsti".
  2. Norint pateikti informaciją apie dar duomenų bazėje nesančią organizaciją, spauskite „Pranešk apie savo organizaciją“ čia: http://www.zinauviska.lt/lWeikliam-iaunimui/iaunimo-organizaciios ir užpildykite reikalingus laukelius.

Prašome pateikti tik tikslią, atnaujintą ir kuo išsamesnę informaciją, pateikiamą jaunimui suprantama, paprasta ir jaunatviška kalba. Tai gali lemti, ar jauni žmonės, ieškantys organizacijų, prie kurių norėtų prisijungti, pasinaudos šia galimybe ir taps aktyvesni.


Jei susiduriate su klausimais ar nesklandumais teikiant duomenis, nedvejojant susisiekite su Eurodesk Lietuva programos, administruojamos Lietuvos jaunimo organizacijų tarybos (LiJOT), referentę Agnę Graikšaitę, tel.: (8 5) 279 10 14, el. p.: agne@eurodesk.lt.

Komentarai

{{msg}}

Vardas
El. paštas
Komentaras

Ačiū, komentaras bus matomas kai administratorius jį patvirtins.
{{comment.name}} {{comment.time | u2date : 'yyyy.MM.dd'}}
{{comment.comment}}