Pradžia
Pradžia

Startavo registracija į projektą „Pažink savivaldą 2015“

Šią savaitę startavo registracija į Marijampolės savivaldybėje vykdomą projektą „Pažink savivaldą 2015“. Tai jau trečius metus iš eilės rengiamas projektas, kurio tikslas - paskatinti moksleivius ir studentus domėtis savivaldos veikla, arčiau susipažinti su politikų ir administracijos tarnautojų darbu bei tapti aktyvesniais piliečiais ir kartu spręsti su savivalda susijusius svarbius klausimus.

Kaip ir kasmet rudens atostogų metu (spalio 26-30 dienomis) atrinkti projekto dalyviai, vyresniųjų klasių moksleiviai ir studentai, atliks praktiką savivaldybės administracijoje. Praktikos vadovais bus Savivaldybės meras, pavaduotojai, administracijos direktorius, departamentų ir skyrių vadovai ir kiti tarnautojai, kurie padės jaunimui iš arčiau susipažinti su savivaldybės darbu, vykdomais projektais, atliekamais darbais ir pasisemti žinių bei patirties kaip sprendžiami gyventojams aktualūs klausimai. Praktikantai kartu su praktikos vadovais dalyvaus posėdžiuose, pasitarimuose, renginiuose, atliks jiems pavestas užduotis.

Registracija vyks iki spalio 20 d., o spalio 23 d. atrinkti projekto dalyviai susitiks su praktikos vadovais įžanginiame projekto „Pažink savivaldą 2015“ renginyje.

Daugiau informacijos ir registracijos anketa tinklalapyje www.pazinksavivalda.lt

 

Projekto organizatoriai – Jaunieji Marijampolės socialdemokratai ir Marijampolės savivaldybė.

 

 

Projekto organizatorių informacija

Komentarai

{{msg}}

Vardas
El. paštas
Komentaras

Ačiū, komentaras bus matomas kai administratorius jį patvirtins.
{{comment.name}} {{comment.time | u2date : 'yyyy.MM.dd'}}
{{comment.comment}}