Pradžia
Pradžia

Pranešimas apie daugiabučių namų Marijampolėje, Vytauto g. 68 ir Kauno g. 35, butų ir kitų patalpų savininkų balsavimus raštu

Pranešame, kad Marijampolės savivaldybės administracijos Turto valdymo skyrius, vadovaudamasis Lietuvos Respublikos civilinio kodekso 4.84 straipsnio 2-3 punktais bei Bendrojo naudojimo objektų administratoriaus atrankos ir skyrimo tvarkos aprašu, patvirtinto Lietuvos Respublikos Vyriausybės 2013 m. birželio 20 d. nutarimu Nr. 567 „Dėl bendrojo naudojimo objektų administratoriaus atrankos ir skyrimo tvarkos aprašo patvirtinimo“, organizuoja balsavimus raštu dėl daugiabučių namų Marijampolėje, Vytauto g. 68 ir Kauno g. 35, bendrojo naudojimo objektų administratoriaus pasirinkimo.

Kviečiame šių namų butų ir kitų patalpų savininkus registruotu paštu išsiųstuose balsavimo biuleteniuose pareikšti savo nuomonę dėl administratoriaus pasirinkimo prie pasirinkto administratoriaus pažymint „X“.

Užpildytą ir pasirašytą balsavimo biuletenį patalpų savininkai ar jo įgalioti asmenys (pridedant notarine tvarka išduotą įgaliojimą) ne vėliau kaip iki 2018 m. birželio 18 d. turi atnešti į Marijampolės savivaldybės administracijos 1-2 langelius (darbo laikas pirmadieniais, trečiadieniais 8.00-17.00 val., antradieniais 7.00-17.00 val., ketvirtadieniais 8.00-18.00 val., penktadienį 8.00-15.45 val.) arba atsiųsti paštu Marijampolės savivaldybės administracijai (J.Basanavičiaus a. 1, Marijampolė, LT-68307).

Komentarai

{{msg}}

Vardas
El. paštas
Komentaras

Ačiū, komentaras bus matomas kai administratorius jį patvirtins.
{{comment.name}} {{comment.time | u2date : 'yyyy.MM.dd'}}
{{comment.comment}}